Min YouTube kanal kommer framöver enbart handla om Grand Danois

Jag tänkte passa på att tipsa om att jag har en YouTube kanal som sedan ca en månad tillbaka fick en total reboot (omstart). Jag flyttade på den till en annan kanal, raderade en massa videoklipp som jag ansåg inte passa in längre och från och med nu så kommer den kanalen enbart ladda upp videoklipp som ska handla om Grand Danois på ett eller annat sätt.

Videon ovan är den första videon i serien. Den är på Engelska, men det finns svensk text och syntolkning om man så önskar.

Klippet ovan är min reklamfilm för kanalen. Passa på att prenumerera genom att gå in på min kanal och klicka på prenumerationsknappen.

Kanalen har samma namn som min andra personliga blogg, I huvudet på en Grand Danois galning. Är ni intresserade av mitt personliga liv, så läs gärna den bloggen och följ mig på sociala medier.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

Kommentera gärna, det blir så mycket roligare att blogga då! <3

%d bloggare gillar detta: