Vill ni veta hur det är att ha Grand Danois? Läs Dale Toons!

Jag är med i en del hundgrupper på Facebook, varav en är den största gruppen för Grand Danois älskare i USA, Great Danes Online. En av de nyare medlemmarna i den gruppen ritar teckningar och han har en serie om Grand Danois, vilket är så himla kul att se.

Nedan kan ni se ett av inläggen han har gjort från hans Facebook sida:

Här är en annan favorit som jag misstänker att jag själv lär säga ett antal gånger i framtiden efter att Anton äntligen är här. OBS! Bilden är självklart en länk!

På bilden ser vi en ”korkskalle” som undrar om grandisen är en häst. Ägaren till vovven blir asförbannad och skriker att hästen bredvid dem är en häst (för det är en riktig häst!) och vovven tittar surt på korkskallen som ställer dumma frågor…

Ja, det var väl det jag hade för den här gången. Stort tack till alla som söker på Grand Danois relaterade saker och hittar hit. Även om det inte händer så mycket här just nu så uppskattas det jättemycket att bloggen inte är helt bortglömd i alla fall.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

Kommentera gärna, det blir så mycket roligare att blogga då! <3

%d bloggare gillar detta: