Mys i soffan med Sinatra

Det här är också ett gammalt galleri, som är snart 3 år gammalt, men värt att visa upp.  Pga problem med att ladda upp foton, och för att inte ta upp onödig plats, så kan du se bilderna genom att klicka på länken längst ner i inlägget.

Tack vare det sociala nätverket Google+, så har jag fått möjlighet att träffa nya vänner och skapa givande relationer med människor, och kort efter att jag blev aktiv på G+, så lärde jag känna Stoltz Sinatra ifrån Landskrona som jag hälsade på tillsammans med min sambo.

Det fanns flera anledningar till det här besöket. Dels så var det för att träffa Stoltz, men även för att träffa Moritz, vilket är en nära vän via G+ från Tyskland, som kom till Sverige för att hälsa på mig och Stoltz.

Självklart får man ju inte glömma den fantastiska möjligheten att också få träffa en Grand Danois. Sinatra heter han, och är blå. Han var en riktigt mysig kille och vi blev vänner direkt. Jag kommer inte ihåg vilken kennel han kom ifrån, men förmodligen var det Lloyd-Wilner, men jag är inte helt säker på det. Det var i alla fall från en av främsta uppfödarna av blåa Grand Danois som han kommer ifrån.

Klicka på den här länken för att se bilderna

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

Kommentera gärna, det blir så mycket roligare att blogga då! <3

%d bloggare gillar detta: