Grand Danois vill bara vara med dig

Det är kul att titta på TV!

En medlem i mitt forum på G+ om Grand Danois, delade den här bilden innan idag. Det fick mig att tänka på hur sociala grandisar är. Jag har ju skrivit lite om det innan, att de är som kardborrband och det är väl just därför man vill ha en Grand Danois.

Jag vill ha en, främst för att jag vill ha en hund som bara vill vara med mig, och acceptera min stillasittande livsstil. Jag är inte en person som är ute i skogen och härjar, eller sysslar med andra aktiva grejer. Däremot är jag lat och bekväm, och då är det viktigt att ha en hund som inte kräver för mycket fysisk motion eller andra aktiviteter för att bli nöjd.

Jag vill ha en hund som vill sitta i soffan och titta på tv med mig, oavsett program. Sitter jag vid datorn så vill jag att hunden ska ligga på en säng, eller på något annat bekvämt sätt i samma rum som mig. Går jag ut på promenad så ska det räcka som motion.

Den höga mankhöjden är bara en gigantisk bonus, tycker jag då jag ibland har lite svårigheter att röra mig ordentligt, men det är väl också något jag har påpekat innan.

Varför vill du ha en Grand Danois? Om du redan har en, vad var orsaken till att du valde just den rasen? Skriv gärna en kommentar och berätta!

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

Kommentera gärna, det blir så mycket roligare att blogga då! <3

%d bloggare gillar detta: