Det blev inget rasspecial i Stora Segerstad i år heller, men en massa foton ifrån andra som var där!

Ja, tyvärr blev det inget rasspecial i år heller men det gör inget. Jag får hoppas på att jag kan åka dit nästa år, och då kanske man stannar hela helgen – vem vet? Vid nästa års rasspecial så hoppas jag på att jag lyckats få ett fast jobb på 50% och att Anton är på väg med råge. Det borde han vara om jag lyckas fixa mig ett jobb som funkar med hund och jag hinner spara undan tillräckligt lagom innan kullen för nästa år kommer hos min uppfödare. Jag har ingen aning om vad de planerar, men jag väntar spänt och nyfiket på fler valpkullar i alla fall!

I alla fall, nedanför kan ni se ett inbäddat album från Facebook, där ägaren till bilderna har sagt att man får ta för sig, så då gjorde jag det. Om det inte gillas att jag bäddar in det så här i alla fall, så får någon höra av sig men jag hoppas att det ska gå bra ändå. Albumet innehåller över 800 bilder, så det finns massvis att titta på! Nedanför är i alla fall ett smakprov av några av bilderna.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

Kommentera gärna, det blir så mycket roligare att blogga då! <3

%d bloggare gillar detta: